Psg ve Juventus Yine Şampiyon

2 ligde'de bu gün şampiyonlar belli oldu.geçen senenin şampiyonu psg bu sene'de şampiyon oldu üst üste 2 sene şampiyon olan psg 16-17 sezonunda monaco'ya şampiyonluk kaptırmasa üst üste 6.şampiyonluğunu yaşayacaktı.
bu sene fransa ligi'nde psg'ye güçlü bir rakip yoktu lille dışında ki onlarda sezounu 2.olarak psg'nin 20 puan gerisindeler yine psg şampiyon oldu yani.
ama lille mükemmel genç yeteneklerini kadroda tutarsa psg seviyesine gelebilecek bir takım özellikle nicolas pepe harika bir oyuncu.


Serie A'da ise juventus dominasyonu devam ediyor.üst üste 8.kez şampiyon olan siyah-beyazlılara bu sene'de dur diyecek bir takım çıkmadı.şampiyonlar liginden ajax'a elenen juventus,dün oynanan fiorentina maçından 2-1 galip ayrıldı ve yine şampiyon oldu.onlara dur diyecek takım maalesef dağıldı sarri'nin napolisi geçen sene şampiyonluğu ucundan kaçırmasa böyle devam etmezdi belki.
zaten ne sarri kaldı napolide ne de jorginho hepsi gitti.eğer Gasperini'nin Atalantası bu sene ligde ilk 4'te bitirse seneye de gerekli ortam oluşursa belki Sarri'nin Napoli'si gibi Gasperini'nin Atalanta'sı çıkar.
Juventus'un son 8 şampiyonluğunun 5'i Massimilliano Allegri'den 3'de Antonio Conte'den geldi.


Ligue 1'de değilde artık serie a'nın güzelliğinin görülmesi için artık juventus'a biri dur demeli bunlar milano yada roma kulüpleri olabilir farketmez ama artık biri dur demeli.
özellikle Massimilliano Allegri insanların gördüğünün tersine öyle mükemmel'de bir futbol oynamıyor yani Juventus Ronaldo'nun gelmesiyle makina felan olmadı.

Yorumlar